Voorzorgsmaatregelen coronavirus/COVID-19

Het coronavirus treft ons allemaal. Wij doen er alles aan om bestellingen en bezorgingen door te laten gaan, uiteraard met de nodige voorzorgsmaatregelen. In deze onzekere tijden willen we je graag op de hoogte houden van hoe wij omgaan met deze situatie.

Bestellingen
Vooralsnog kun je 24 uur per dag shoppen op onze website en hebben we voldoende capaciteit om jouw bestelling op tijd te versturen. Bij onze bezorgdiensten is het momenteel drukker dan normaal, waardoor jouw bestelling helaas 1-5 dagen vertraging kan oplopen. Onze servicevoorwaarden houden we up to date en in overleg met onze partners zullen we er alles aan doen om onze infrastructuur en services intact te houden.


Klantenservice
Ook bij onze klantenservice is het vanwege de vele bestellingen drukker dan normaal. We doen er alles aan op jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden, maar dit kan helaas iets langer duren dan je van ons gewend bent. Telefonisch zijn we momenteel niet bereikbaar. We willen u vragen om vragen per e-mail te stellen. Om de klantenservice per e-mail niet te overbelasten, willen wij u met klem vragen niet meer dan 1 e-mail te sturen.


 

Bedrijfsvoering 
De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers krijgen de hoogste prioriteit. Wij volgen de adviezen van het RIVM en de WHO om de verspreiding van het virus te vertragen. Als gevolg hiervan heeft de directie besloten om de bedrijfsvoering te continueren met minimale fysieke aanwezigheid van medewerkers. Het merendeel van de afdelingen werkt momenteel vanuit huis.


Afhalen bestellingen
Afhalen is vanaf nu weer mogelijk. Houd rekening met 1,5 meter afstand van onze medewerkers. Betalen is alleen per pin mogelijk.


Dit is een uniek moment in de geschiedenis, waar zowel bedrijven als consumenten nog geen ervaring mee hebben. Zorg goed voor elkaar. Wij doen er alles aan om onze klanten te blijven voorzien van mooie producten.

Team Kooprijk